Bine ai venit in programul de castig! Cum te inscrii:

Pasul 1.Incrie-te mai sus.
Si nu uitati ca fiecare click, inseamna Bani! Fiecare recomandare inseamna Bani! Inscrie-te Gratis si incepe sa cistigi! Am creat pentru tine o serie de instrumete care te ajuta sa iti promovezi afacerea (banere,linkuri)
Lucram continuu la imbunatatirea programului si diversificarea gamei de servicii si implicit a posibilitatilor de castig.Este un proiect international si tinem cont si de cerintele afiliatilor din alte tari
Ce poti promova in acest moment:
-vacante de la www.rezervarivacante.eu ai bannerele gata facute

Cum functioneaza?

Te inscrii, te autentifici , mergi la rubrica "Marketing" iti alegi banerul,linkul sau ce doresti , il pui pe pagina sau in email si ai pornit propria ta fabrica de bani! Cum? Simplu:daca cineva cumpara prin intermediul tau primesti comision,daca cineva se inscrie prin intermediul tau iarasi primeti comision si de la el.Daca tu vinzi primesti mai mult, daca el vinde primeste el mai mult dar cistigi si tu! Si fiindca iti apreciem munca comisionul retelei este 51% din profit.
Datorita solicitarilor venim in intampinarea afiliatilor cu un serviciu de creatie pagini web

Cistigul tau in timp real!

Poti vedea 24 de ore din 24 cistigul tau ,traficul,vizualizarile instrumentelor tale si noii membrii pe care i-ai recrutat.

Autentificare afiliat
Detalii Program
Tipul Comisionului Plata pe vanzare minim EUR30.00 EUR pentru fiecare vanzare realizata la pachete de vacanta .
Depozit Initial EUR10.00 EUR - Doar pentru inscriere!
Conditii de plataEUR40.00 EUR - Suma minima pentru plata.
Durata platiiPlatile sunt facute o data pe luna pentru luna anterioara.